Jump to content

Serwer treningowy 11 members have voted

1. 1. Co uważasz na temat serwera treningowego?

• Jestem za
      7
    • Jestem przeciw
      2
    • Nie mam zdania
      2

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Cześć.

Mam pewną propozycję, a mianowicie stworzenie serwera CS2, który miałby na celu wspieranie użytkowników w przygotowaniach przed meczami w trybach Faceit i Premier. Czyli umożliwienie graczom doskonalenie swoich umiejetnosci, a także skutecznej współpracy drużynowej.

Serwer treningowy miałby posiadać mapy turniejowe i narzędzia które pozwolą na efektywną symulacje warunków meczowych.

Myśle, że taki 5vs5 serwer na początek by wystarczył, bez zbędnych dodatków typu VIP czy RoudSoundy. Prosty, na prpstych zasadach.

Proszę o feedback dotyczący mojej propozycji.

• Replies 11
  • Views 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• skullZ
    skullZ

Mimo, że propozycja jest ok, to nie jestem przekonany. Bo po co? Jest masa serwerów społecznościowych do rozgrzewki. Wystarczy wejść np. na stronę https://cs2browser.com/ i wuala, serwerów że hoho. Ja

• admin
    admin

Cześć, dzięki za propozycje. Swój głos oddałem na pozycję "Nie mam zdania". Czemu? Ponieważ nie miałem w planach tworzenia serwera, z racji iż cs2net.pl nie jest siecią serwerów CS. Natomiast postawie

Cześć, dzięki za propozycje.

Swój głos oddałem na pozycję "Nie mam zdania". Czemu? Ponieważ nie miałem w planach tworzenia serwera, z racji iż cs2net.pl nie jest siecią serwerów CS.

Natomiast postawienie serwera treningowego, to trochę inna sprawa. Chętnie poznam zdanie innych użytkowników, także wątek pozostawiam otwarty i cierpliwe czekam na feedback.

Ja jestem za dodaniem takiego serwera. Jak forum sie troche rozkręci i będą pojawiać się teamy, to można będzie pomysleć też nad jakimś turniejem. Taki serwer ma potencjał moim zdaniem 😃

Mimo, że propozycja jest ok, to nie jestem przekonany. Bo po co? Jest masa serwerów społecznościowych do rozgrzewki. Wystarczy wejść np. na stronę https://cs2browser.com/ i wuala, serwerów że hoho.

Jak napisał @admin.

10 godzin temu, admin napisał(a):

Cześć, dzięki za propozycje.

Swój głos oddałem na pozycję "Nie mam zdania". Czemu? Ponieważ nie miałem w planach tworzenia serwera, z racji iż cs2net.pl nie jest siecią serwerów CS.

Ja daję w sumie tak, chociaż to co napisał wyżej @skullZ też do mnie przemawia. Tak czy siak uważam, że taki typowy treningowy serwer móglby zdać egzamin. Zawsze można zrobić taki na próbe, jeśli to nie jest wielki problem

• Author

Dziękuje wszystkim za odzew w temacie.

W dniu 7.04.2025 o 22:05, skullZ napisał(a):

Mimo, że propozycja jest ok, to nie jestem przekonany. Bo po co? Jest masa serwerów społecznościowych do rozgrzewki. Wystarczy wejść np. na stronę https://cs2browser.com/ i wuala, serwerów że hoho.

To jakiś kontrargument i w sumie masz racje, ale dedykowany, własny serwer cs2net pod rozgrzewke przed meczykiem wydaje mi się być spoko opcją, tym bardziej jak tematyka przewodnia strony to granie w CSa 😀

Wyciągnąłeś już jakieś wnioski @admin?

Fajny pomysł, ja jestem za 👍

Jestem za stworzeniem takiego serwera, bardzo fajny pomysł, tylko taki serwer powinien być jak najbardziej podobny do Premierkowych serwerów. Czyli bez zbędnych pluginów, same mapy turniejowe i minutowa rozgrzewka 😉

• Author

Halo @admin, jaka decyzja bo propozycja już trochę czasu widnieje bez odpowiedzi?

• 4 weeks later...

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

📢」Informacja

Ten temat został przeniesiony do kosza.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Administracja rozpatrzy go ponownie.

Pozdrawiamy,
ekipa cs2net.pl - Społeczność graczy CS2!

Guest
This topic is now closed to further replies.

Important Information

Nasza strona korzysta z plików cookies zgodnie z ustawieniami przeglądarki oraz polityką prywatności.